ИЗКЛЮЧИТЕЛЕН УСПЕХ постигнаха децата от балетната ни школа!
ПЪРВА НАГРАДА на XIII Международен младежки фестивал на изкуствата „Музите“ 2018 в Созопол.
First Prize Muzite 2018На 05 юли талантливите деца от балетна школа „Happy dance“ подариха на публиката един истински спектакъл – феерия от цветове и вдъхновение. И международното жури оцени изящното им изпълнение и сценични костюми! Във фестивала с участници от 15 държави нашите момичета спечелиха ПЪРВА НАГРАДА в своята възрастовата категория от 5-12 години.
Снимки на участниците в XIII ММФИ „Музите“ можете да разгледате в официалния сайт на ММФИ „Музите“, проведен в Созопол на  05.07.2018 г. Конкурс в раздел „Танцово изкуство“, категория „Класически танци.
Балетна школа „Happy dance“ участва в Церемонията по откриването на Фестивала с дефиле в града-домакин и в конкурса, раздел Танцово изкуство – класически танци, представи два танца – „Пеперуди“ и „Бялото котенце“. За солово изпълнение като индивидуален участник с художествен ръководител Румяна Славчева Александра спечели златен медал.
И ОЩЕ награди:High Professional Success Diplom
– КВОТА ЗА МЕЖДУНАРОДЕН танцов алианс
– ДИПЛОМ на школа Happy dance с художествен  ръководител Румяна Славчева за приноса й в танцовото изкуство.
 
 Малки и големи, деца и родители, начинаещи и напреднали заедно се потопиха в магията на танца. Заедно със семействата си и в екипа на Happy Dance децата прекараха чудесни и незабравими дни на сцената, сред публиката, на морето. Щастието расте!


Международен младежки фестивал
на изкустватаМузите ( ММФИМузите)  е традиционен форум на изкуствата, който събира в България хиляди участници от цял свят.

Фестивалът се провежда под патронажа на Вицепрезидента на Република България. Включен е в културната програма на гр. Созопол и в културния календар на Министерство на културата на Република България.

ММФИ „Музите” се организира от Сдружение „Музите” и Община Созопол, с любезното съдействие на Кмета на Община Созопол.

Фестивалният период е от 5-ти до 15-ти юли в две сесии по 5 дни, разделени на видове изкуства.

Пожелаваме на малките балерини още и още усмивки и успехи!
%d блогъра харесват това: